Over ons

Over ons

Sinds jaar en dag is Janszen Buggenum een begrip in de regio. Opgericht in de jaren 50 van de vorige eeuw, toen vader Janszen vanuit het Westland naar Midden-Limburg trok om als molenaar aan te slag te gaan. Overgegaan van vader op zoon, is het bedrijf momenteel in handen van Pieter Janszen.

Terwijl Pieter zich voornamelijk bezighoudt met de groothandel, is zijn vrouw Louise verantwoordelijk voor de winkel, Janszen Bloemen – Dier – Tuin. Particuliere klanten weten deze winkel met een breed assortiment aan onder meer bloemen, diervoeding, zaden, granen en aanverwante artikelen steeds beter te vinden.

Als zelfstandige, relatief kleine aanbieder onderscheidt Janszen Buggenum zich van de grote fabrieken door:

  • Persoonlijke aanpak
  • Deskundig advies
  • Unieke samenstelling producten
  • Breed aanbod
  • Eigen transport

Dankzij onze persoonlijke aanpak kennen wij de meeste van onze klanten persoonlijk. Dat zorgt ervoor dat we u een deskundig advies op maat kunnen geven, of het nu gaat om de samenstelling van de bemesting voor uw weiland of het voer voor uw hond. En omdat zowel de groothandel als de winkel een breed assortiment aanbiedt, vindt u er vrijwel altijd wat u zoekt.

En zelfs als dat niet het geval is, is dat geen enkel probleem. Want dankzij de uitstekende band met toeleveranciers vinden we altijd wel een oplossing die voor u geschikt is. Bestelt u grote hoeveelheden? Met onze eigen vrachtwagens is het vervoer zo geregeld. Veilig, snel en betrouwbaar.

Dat is Janszen Buggenum.